Och så börjas det…

GODMORGON!

Ja tjohopp. Nu är jag "uppstigen från det döda". Vaknade klockan 12 men låg ändå kvar vaken, helt stilla och helt tyst i en hel timme? Huh, undrar verkligen hur man egentligen står ut med det. En viss person (vid namn Fanny) har föräldrar som har vaknat på liiite fel sida idag så det gäller att vara försiktig här idag. Och jag måste hjälpa till med alla andra rum, förutom mitt! Suck, jag som hade kommit igång så bra.. Men nej, tydligen inte. Iallafall, så idag på dagen ska jag vara här och fixa och sånt och ikväll ska jag åka in till Fredric sötnos och vara med honom! 🙂

Okej, nu kallade mamma mig för bitch, hahahahaha. I’ts on! Hörs när jag får "ledigt"… stackars mig! Hahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Härlig bild fanny!

    2009-08-04 15:25:22
    Svara
  • bor du & fredric nära varandra eller ?:)

    2009-08-04 14:28:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!