Nu måste jag göra av med lite självförtroende

Nu måste jag bara göra av mig lite självförtroende igen,

Eftersom att jag har ett sånt stort ego så googlade jag på mig själv igen (sjukt kul) och får upp andra bloggare som skrivit om mig och kommentarer med mitt namn i + bilder. Oh ja, jag älskar all uppmärksamhet. Det flesta är faktiskt positivt, söta läsare som skriver snälla saker men vissa bara skriker det ju svarstsjuka ifrån! Haha. Jag har också märkt att jag går under namnet "blondinen" i Falun? Hahah. Måste säga att det är en stor ära med tanke på hur många blondiner det finns, och så fick lilla jag den stora äran! Jag vet inte vad som har hänt, varför bryr ni er så mycket? Min blogg är min blogg, mitt liv är mitt liv, mitt utseende är mitt utseende. Min blogg kommer inte bli sämre för att ni säger att den suger (för ni läser den ju fortfarande? 😉 hah), jag kommer inte må sämre för att ni säger att jag bara tror att jag är nåt och att "alla hatar mig", och jag kommer inte bli ful för att ni säger att jag är ful 😉 Jag är jag, och jag vet hur bra jag är. Det spelar bara roll för er vad ni säger om mig, varför inte bara acceptera er själva som ni är?

Hat är i nästan alla fall avundsjuka. Tänk själva, varför hatar ni dem ni påstår att ni hatar? Avundsjuka. Är det för att personen är en idiot och beter sig dåligt så skiter man i det. Den förtjänar inte uppmärksamheten. Och i bloggvärlden: När man får illa menade kommentarer, då har man lyckats!

Inlägg om hur man fixar självförtroendet kommer för intresserade!


HEJ JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV MER ÄN ALLA ANDRA! Lalalalala 😀 och förresten, jag är visst en legend 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • jag har aldrig träffat dig, bara hört rykten. Men nu när jag läser bloggen så fattar jag att allt de där bara va skitsnack. Ska bli trogen läsare av din blogg nu 😉

  emelie 2009-08-18 09:21:50 http://emelieerikssoon.blogg.se/
  Svara
 • haters är ett bevis på framgång. har man haters har man lyckats! you go girl!

  Eliza 2009-08-05 00:09:24 http://eliiza.blogg.se/
  Svara
 • Och i bloggvärlden: När man får illa menade kommentarer, då har man lyckats!
  njaa, så det är därför kissie eller desire har så mycket kommentarer? för att alla är avensjuka på dom? ja som trodde det var för att dom verkligen är misslyckade?
  nja fanny.. det du skrev kanske stämmer på dej men inte på alla i bloggvärlden..

  2009-08-04 20:35:43
  Svara
 • Bra blogg 🙂

  2009-08-04 19:18:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!