Jag vill ha mitt Falun tillbaka. Nu.

Hej hej

Nu är det natt och jag sitter och tänker igen. Jag tror att dehär kommer bli svårare än jag hade räknat med.. flytten alltså. Jag känner mig halv. Det känns som att en del av mig sitter fast där borta. Just nu skulle jag kunna ge rätt mycket för att bara få tillbaka mitt hus, mitt rum och mitt liv. Jag vet att jag säker kommer trivas bättre här men just nu känns det inte så. Jag vill hem. Jag vill inte mer, jag vill hem nu! Det är som att jag inte riktigt fattat. Men nu vill jag inte mer förfasiken. Jag vill hem hem hem och känna mig trygg. Vad gör jag här?!

Helvete vad jag saknar Falun…. hörs imorgon, klarar inte av med ikväll.
Jag vill ha min bästa vän, mina tvillingar, bubbis, eric, samuel, cajsa, lisa, petter, söbtjejerna, philip, nick och alla jäkla andra människor jag älskar. Och jag vill ha dem nu. NU. Vad är jag egentligen utan dem? Det är verkligen inte kul mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vi saknar alla dig 🙂 <3333

  2009-08-04 03:09:24
  Svara
 • Jag saknar dig!!!!
  Kom hem.

  cajsi 2009-08-03 20:04:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!