Önskemål: Bilder från min fjortisperiod

Ja, jag har fått önskemål om bilder från min fjortisperiod under en mycket lång tid nu och jag antar att det är dags.. haha. Det här kan vara ett bra exempel på hur insidan speglar sig utåt. Som jag skrivit förut, jag var fruktansvärt osäker den här perioden. Jag mådde inte bra och självförtroende var inte att tala om och det resulterade i dehär sminkmängderna. Sedan jobbade jag upp mitt självförtroende och då försvann dedär hemska kladdet.. det är ju pinsamt! Haha, att jag kunde visa mig sådär…


Shit vad jag kommer ångra dehär sen.. hahhaa. Dehär är inget jag är stolt över!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • från bild 8 (?)
  haha, lite mkt kajal/ögonskugga, lr vad dt nu är.
  men bild 5 är faktiskt riktigt fin. 🙂

  linnea 2009-08-02 21:26:06
  Svara
 • hej igen, vad är nollning? jag ska börja gymnasiet nästa år och alla pratar om det. vågar inte fråga någon rakt ut, snälla!

  2009-08-02 19:23:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!