Fått mitt legg och bilden är hemsk! Haha

Hejhej!

Har ni en mysig söndagskväll? Det har jag iallafall. Sitter och kollar på Red Eye med familjen och gick iväg lite för att blogga nu. När den är slut får vi se vad jag hittar på. Kanske tv, bloggning, fixa mer i mitt rum eller något 🙂 Klockan är ju faktiskt bara 11, känns jätte skönt! Känns som att den alltid är typ 3-4.. haha. Nej nu vill jag se klart på filmen, hörs efter!

Justja, jag fick migg legg för några dagar sen… hahaa. Helt hemsk bild, var till och med brunett! Och detta ska jag dras med i typ 5 år? Kul… hah


Jobbigt läge? Hahahahahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tycker det var sött! 😀
    Men annars så kan du ju "tappa" bort det och hoppas på ett nytt, som jag gjorde med min mobil men nu har jag hoppats väldigt länge utan resultat hahahah!

    cajsi 2009-08-03 20:06:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!