Diskuterar med er om det är för sent för en till film..

Hej på er!

Det är som att några magiska krafter drar mig emot soffan och en till film men mitt samvete klarar inte av det. Jag måste faktiskt gå och lägga mig nu och sluta sova bort hela dagarna. Punkt slut. Men tääänk vad skönt det skulle vara…. Nej! Stopp! Punkt slut. Eller, hur mycket är klockan? 3… 4 är väl ändå okej? Ja, det är det faktiskt! Ska gå upp och borsta tänderna och tvätta ansiktet och sedan ta med mig täcket ner och kika lite! Är det sommar så är det helt enkelt. Nu ska man utnyttja det så gott det bara går! Men då lär jag ju faktiskt sätta fart nu alltså.

Men vi hörs imorgon hörrni, då ska det grundstädas på Fanny Staaf’s rum jag jag lova er! Och så kommer pappa och Jonatan hem så ska jag nog umgås lite med dem också! Och så ska jag försöka få lite ordning på mitt rum så jag kommer någonstans nån gång. Hörs! Godnatt på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!