Min kväll med Jill & Tina

Hej!

Nu sitter jag vid Jill och Tinas köksbord här med min lilla dator och tänkte blogga lite. Jill ligger och sover och ärligt talat så har jag ingen en aning om vart Tina är, hon har säkert åkt någonstans. Det är alltid så att på kvällen säger hon "Fanny, du får sova bredvid mig" och jag säger "okej!" sedan, helt plötsligt så vet man inte vart hon är, och så hittar man henne sovandes i sin säng! Hahaha, så då lägger jag mig med Jillsan istället 🙂 Igår var en supermysig kväll, helt klart värt 12timmars resan hit 😉 haha. Först, nästan direkt när jag kom drog jag ut och träffade Bubbis och Martin för att hinna med det också nu när jag var här. Sedan satt vi i Tinas säng och pratade i timmar, alltså seriöst, vi har så sjukt mycket att prata om! Och hela tiden när man frågar "Men vilken kväll var det nu igen?" så saknar jag det och vet att det aldrig kommer bli på samma sätt igen. Men men, nu är allt som det är 🙂

Sedan så försökte sig Jill på att laga snabbkola, vilket resulterade i en stor, kletig sockersmet som vi fick trycka ner fingrarna i och ta upp vad vi ville ha, hahah! Mys 😉 Och så åt vi det till smådeckarna (mitt val, vad annars?). Sen satt vi lite vid datorn och kikade och sen somnade Tina.. haha. Så jag och Jill tvättade av vårt smink och la oss och kollade på desperate housewives innan vi somnade 🙂 Och nu vaknade jag för en stund sen, av mig själv! Jag är seriös när jag säger att jag typ inte vaknat av mig själv på hela sommaren! Blir alltid väckt för annars kan jag sova till sena kvällen, hehe..

Det var meningen att vi skulle in till stan idag och typ ta en fika men jag vet inte om jag är så sugen på att träffa massa falufolk helt ärligt talat.. Det får bli nästa gång när jag är piggare och gladare! Haha, dessutom så ska jag nog åka om ca 2-3 timmar och på den tiden hinner vi ingen vart med tanke på att frukost tar en timme, smink tar sin tid, osv. Och så är ju Tina inte ens här! Hahah. Och Jill sover… funderar på att väcka henne.. Måste bara komma på något bra sätt!

Något mysko har hänt med kommentarerna, det står "Kommentarer (0) " men om man trycker på att kolla på dem så syns dom? :s helt mysko. Iallafall, dehär blev ett väldans långt inlägg jämfört med vad jag brukar skriva nu för tiden. men nu ska jag avsluta det och jag vet inte när vi hörs nästa gång men det blir idag iallafall! Puss!


Bubbis & Martin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!