Pankakor, planering & dröm

Godmorgon!

Fastän jag gick och la mig tidigare igår så vaknar jag ändå klockan 2..? Suck. Jag ska snart upp till farmor och äta (brunch för mig, lunch för alla andra). Pankakor ska det bli! Mumsmums. Idag har jag faktiskt orkat sätta på mig kläder. Eller, ja. En stor t-shirt, shorts och ett par raggsockor på fötterna! Haha.

Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på när min kära blogg här fyller ett år.. haha. Vilket är snart faktiskt! Det har diskuterats om en tävlig förut men jag vet inte riktigt. Någon som har något roligt förslag? Eftersom att det är bloggen som fyller år så måste man ju faktiskt fira det här i bloggen! Haha. Inte för att vi brukar fira mig i mig men..? Haha, vad snackar jag om nu då? Suck. Haha.

Jag hade en störd dröm inatt igen, fast ingen läskig. Det var så att någon hela tiden var tvungen att vara "saltvakt" här på ön och så skulle en gubbe här bredvid vara det och han var typ rädd för vattnet och kunde inte simma men han var ändå tvungen att simma runt här i hamnen och se till att ingen gjorde nåt fel. Och då kom det några med en helt gigantisk luftmadrass som stog upp, och sen välte den rätt ner över honom! hahahaha, herregud. Nej nu vill jag ha pankisar!


men grrrrrr, haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • vart har du köpt tröjan!??????????

    2010-07-24 23:55:41
    Svara
  • fin blogg! 🙂
    kolla gärna min 😀

    iida 2009-07-24 23:17:32 http://idaleander.blogg.se/
    Svara
  • svara gärna på dagens fråga i min blogg! 🙂 ♥

    cecilie ♥ 2009-07-24 16:07:25 http://ceciliesjostrand.blogg.se/
    Svara
  • hejsaan , jättefin blogg du har :D:D
    ha det så gött!:D

    Naasra 2009-07-24 15:58:13 http://naasra.blogg.se/
    Svara
  • hejsaan , jättefin blogg du har :D:D
    ha det så gött!:D

    Naasra 2009-07-24 15:58:11 http://naasra.blogg.se/
    Svara
  • Måste bara få ställa en fråga till dig Fanny!

    Du gick ju från brunt till blondt. Hur kunde du få ett så bra resultat? Och är ditt hår väldigt slitet nu? Hur lång tid tog det? 🙂 Tacksam för svar!

    Falubo 2009-07-24 15:39:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!