Vem är Fanny Staaf?

Vem är jag egentligen? Jag vet hur jag är i bloggen men det är svårt att genom att läsa en människas tankar och sysselsättningar i en blogg kunna förstå vem den egentligen är. Vem är jag i mina ögon? Vem är jag i era ögon? Det är svårt att vara en person, då alla är olika och många är snabba med att dömma. Det är lättare att tro på negativa saker än de positiva.

Jag heter Fanny Staaf, jag är 16 år och uppvuxen i Falun men har nu flyttat till Stockholm där jag ska börja gymnasiet. Jag vill bli försvarsadvokat när jag blir äldre och sedan jag bestämmde mig för det har jag koncentrerat mig väldigt mycket på plugg och öva på att planera mitt arbete bra då jag ska spendera mina kommande 3 skolår på Jensen där man planerar mycket av sitt plugg själv. Jag är en väldigt sällskapssjuk person och spenderar väldigt mycket tid med min familj och mina vänner. Jag behöver också någonting att göra hela tiden och blir lätt rastlös när jag inte gör någonting och det är mycket därför jag har den här bloggen, den kan sysselsätta mig varje gång jag behöver det och så älskar jag även att skriva. Skriver noveller och berättelser även på fritiden och har vart jätte nära på att lägga upp en ett par gånger men har "fegat ur". Ingen har fått läsa det jag skrivit på många år förutom mina lärare.

Jag måste erkänna att jag har mycket bra självförtroende nu för tiden till skillad till vad jag hade för ett år sedan. Det är mycket därför den här bloggen fortfarande är aktiv för med all den skit man får ta emot när man bloggar måste man ha ett stort och starkt självförtroende för att inte bryta ner totalt. Men när det gäller allt det här med flytten så är jag ganska rädd faktiskt, hur ska allt bli? Kommer jag känna mig hemma i Stockholm? Vad gör jag om jag inte trivs? Men samtidigt tycker jag att det ska bli hur spännande som helst och längtar tills jag ska få börja skolan och lära känna nya människor.

Det är klart att det finns mycket mer som beskriver vem jag är men jag tänker inte skriva ner det här och nu, dehär inlägget skulle få bli "i korta drag". Det här är Fanny Staaf.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hejhej, du verkar vara en sjukt bra tjej. jag älskar att läsa din blogg , varför vet jag inte.. Alla andra bloggar får mig att tänka " varför läser jag fortfarande? " Men du ger så mycket tips och allt .. Det är liksom roande att läsa ! Jag ville bara säga det, sluta inte med det du gör . & ha det riktigt bra i egypten! 🙂

    e 2010-01-02 21:20:10
    Svara
  • Du verkar ha en väldigt nära relation til din bror. Är det så eller verkar det bara som det? 🙂
    Tack för en fantastiskt bra blogg!

    Sofia 2009-07-11 21:21:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!