Premiär – Favoriter just nu

Smycke:
Den här kedjan från Guldfynd. Den är så söt till vardags för man tänker inte så jätte mycket på den och så är den jätte snyggt att matcha till andra mindre armband också som pärlor t ex. Jag har för mig att den kostade runt 400 kr men det är helt klart värt det! Supersöt och skön.

Tröja:
Helt klart denhär. Supersnygg och går att ha till allt. Den är från Gina Tricot och det enda som är lite synd är väl att nästan alla har en likadan men när det är den här tröjan vi pratar om då får det helt enkelt gå ändå! Jag tror att jag har Medium på min tröja och den är väldigt stor då men det tycker jag är snyggt! Bara 149 kr!

Smink:
Dehär ögonbrynsskuggorna från Make up store. Jätte bra alternativ till ögonbrynspennor då dehär lägger sig mycket jämnare och det syns inte lika väl att man målat dem. Ögonbrynen gör rätt mycket i ansiktet, så dehär är helt klart favoriten i sminkväskan just nu på sommaren då man inte vill sminka sig så mycket!


Film:

What a girl want, helt klart nu på sommaren! Tycker att det är en superhärlig film som man kan se hur många gånger som helst. Självklart så är den väldigt lik alla andra dedär filmerna men ändå har den något speciellt. Den gör en jätte glad! Och dessutom kan en film med Amanda Bynes aldrig bli fel. Slutet är det bästa med den här filmen, kan spola tillbaka och se det flera gånger i rad, jag blir så otroligt glad! 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • eller inte märket, liksom vad heter själva ögonskuggan eller vad man säger?, tex BARE som på läppgreje

    2009-07-13 22:33:49
    Svara
  • vad är märket på "ögonbrynsskuggorna" ? tusen tack för svar!!

    2009-07-13 22:32:29
    Svara
  • jag har skorna lägst upp:)
    puss<3

    :) 2009-07-10 14:04:10
    Svara
  • Hej! fin blogg!!!
    ska vi följa varandra på bloglovin?

    För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

    Caroline ♥ 2009-07-09 22:20:04 http://babymamadrama.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!