Mabye I need to see the daylight

Hej och godmorgon bloggen!

Nu fick jag lust att göra någonting riktigt drastiskt. Typ lägga ut nakenbilder.. eller fota i kattlådan eller nåt.. Men ja, ni kan vara lugna. Jag ska låta bli! Jag blev väckt av bankande på dörren, ringande telefoner och allsång borta ifrån bryggan där dedt är det årliga tårtkalaset idag. Som jag inte hade varken energi eller samvete nog att gå till. Det sista jag borde trycka i mig när jag bara sitter hemma och degar är tårta! Så jag har hållt mig här i sängen och läst lite bloggar och sånt. Nu ska jag kliva upp och fixa lite frukost hade jag tänkt.

Jag försöker komma på ett "pang-inlägg" till idag men jag kan inte komma på vad jag tror att ni vill läsa om.. hm. Ibland är bloggning inte lätt alltså!

Ja iallafall, nu ska jag fixa min frukost. Jag har gjort mig helt isolerad här, haha. Låst dörren och dragit ner alla rullgardiner och för dem fönster där det inte finns rullgardiner har jag hängt för handdukar. Enströring? Haha, nej men jag känner att jag bara behöver vara ensam just nu och mina kusiner som också har stuga här på ön kom igårkväll. Nej, frukost nästa!




Hahahahaha, så fuuuult

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!