Hissar & Dissar

Blogspot
Ja ursäkta mig ni läsare som bloggar där och tycker det är bra men allvarligt talat, jag måste lägga en stor diss här! Jag tycker alls att det är någon vidare bra sida. Det är så gott som omöjligt att kommentera. Det är för det första jätte komplicerat att skriva i alls och sen blir det alltid fel och kommer upp "Din kommentar blev inte skickad, försök igen". Sedan känns det så opersonligt på något sätt. Och så är det hur segt som helst. Nej ledsen, men heja blogg.se!

Myggor
Finns det egentligen någonting värre än när man är precis påväg att somna och sedan hör man dedär myggsurret "Bsssss…" närmare och närmare och sedan blir det helt plötsligt tyst. Nej, död åt myggen!

Regn
Att det kommer en liten regnig period mitt i stekheta sommarewn gör faktiskt inte så mycket. Jag tycker att det känns mysigt nu när det har blivit det! Men däremot när det regnar en hel sommar, då är det mindre mysigt..

Små smycken
Små diskreta kedjor, pluppar, päslor osv är superfint! Då kan man ha mycket mer också och mixa det som man vill. Supersött 🙂 Slår helt klart allt stort och blaffigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!