Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Åker in till Göteborg, hörs ikväll!

Godmorgon!

Gissa vem som försov dig? 😉 Helt rätt, Fanny. Matilda väckte mig när hon var klar och kom och undrade om du skulle åka. Haha, då blev det brottom! Men sedan kom vi överens om att ta ett senare tåg. Dessutom hade pappa som ska skjutsa in oss till fastland inte varknat än. Men tycker väldigt synd om Matilda som är universums sjusovare i vanliga fall och gick upp så tidigt för att vi skulle hinna.. hehe.

Nu sitter jag iallafall här med min fruktsallad! Det är mums. Snart ska jag gå och borsta tänderna, fota en outfit och sedan lär vi åka. Men vi hörs när jag kommer hem ikväll kära vänner och då ska ni få se köp, outfit, andra bilder osv.

Ha det bäst så länge!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hur många år är din bror :D? och du :D?

    Lea 2009-06-30 15:34:59
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!