Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på mini-frågestunden

berätta en sak som alla inte vet om dina ex? 🙂
Hm, det blir väl om Petter och Nick då. Hm, Petter sjunger alltid, alltid men omedvetet så om man säger något som "Vad fint du sjunger!" så säger han direkt "jag sjöng inte!" 😉 Och Nick, hmm. Kan väl ta att han är långt ifrån vem han verkar vara. Alltså, det jag menar är att man får en chock när man lär känna honom för många tar honom som ganska kaxig osv men under är han världens gulligaste och omtänksamaste kille! 🙂


är du avundsjuk på bellablogg.se ?
Har som sagt aldrig läst hennes blogg, så nej det är jag inte 😉

har du och petter strulat lr pussats dom senaste 2 månaderna?
Haha, tycker jag inte rör någon av mina läsare 😉 privateee

dom där bilderna som du och cajsa tog i typ hhöstas när du hade blond hår och gul klänning, vad hade du på dina läppar då? vilken färg och märke? 😛
Oj, det var nåt jag bara kletade på. Har nästan aldrig saker på läpparna så. Har för mig att det var foundation med genomskinligt, vanligt läppglans över 😛

anser du själv att du var illa omtyckt i falun?

Alltså, ja. Men det finns ju många som tycker om mig också! Det är väldigt många som tror att dem vet precis hur jag är fast de inte känner mig om man säger så.

Tror du att många blev ledsna nu när du flyttat?
Jadå! Vem ska de nu viska om, sprida rykten om och leta fel på? 😀


Vad har du för inställning på kameran när det blir sådär suddigt i bakrunden?
Ingen speciell, fokuserar bara på ett föremål så blir det så 🙂

Och sen när dit anskite var svart vit och gele hjärtat du hade i munen var rött?
Fin blogg! 🙂
Auto, redigerade bilden i picasa sen så att det blev sådär med färgerna 😉

Hur blev din blogg så känd?
Oj, vet inte om jag kan kalla den känd men jag antar att jag har lite fler läsare än några andra. Ärligt talat tror jag att det började för att folk hade hört väldigt mycket skitsnack om mig och blev då intresserade när det fanns en öppen sida där de kunde läsa om mitt liv varje dag! 😉 Sedan tror jag (hoppas) att folk har fattat att jag inte är den där hemska personen och det som håller kvar läsare då är nog att jag uppdaterar mycket och har mycket bilder! 🙂


hur länge höll lösnaglarna som du gjorde på kupolen?
Hm, runt tre veckor. Men dem gick inte sönder utan dom växte ut så det såg helt sjukt ut


hur många vänner och bevakar har du på bdb? 🙂
197 😉

är det sant att typ ingen tjej gillar dig i falun?
Haha nej det är inte sant! Jag vet många tjejer som gillar mig.. men också många som inte gör det.. haha, men dem känner mig inte och då orkar jag inte riktigt bry mig. Upp till dem om dem ger mig en chans eller dömmer direkt.


hur många besökare har du om dagen?
Shit det varierar, just nu är det ganska dåligt eftersom att jag skrivit så dåligt så jag är i full gång att jobba upp det igen 🙂 Men ca 300 om dagen i genomsnitt.

om man har en fråga till dig och vill vara helt säker på att man får svar, hur ska man göra då? 🙂
älskar din blogg!
Maila mig på fannystaaf.blogg@hotmail.com så lovar jag att du får svar! 🙂


hur gör du för att få lena ben/armhålor? rakar, vaxar, använder ngn kräm, ngn speciell deo, vad heter produkten/produkterna isf och hur bra är dom osv. ?
Oj inget, det verkar lösa sig ändå. Jag rakar, och om det blir torrt smörjer jag in med Bodybutter från The Body Shop. Inget annat! 🙂

vad är ditt bästa skönhetstips?
Åh jisses. Jag vet inte. Jag strider emot de flesta vanliga som att dricka mycket vatten och sova bra men för mig är det solbränna. Man ser alltid fräsh ut när man är brun. Och sedan att framhäva ögonen när man sminkar sig. Dem gör mycket i ansiktet!

hur gör du för att få sån fin hy, produkter?

Haha ursäkta? Förlåt men jag har verkligen inte fin hy men tack! 😉 Jag har haft problem i flera år, det har iförsig börjat gå över nu men ändå. Men ja, produkter. Jag använder ju flera om dagen för att få bort de som är kvar av min acne och jag börjar lyckas bra! Jag lägger ansiktsmask ofta, rengör varje kväll med rengöringsmjölk, ansiktsvatten och fuktkräm (från clinique eller make up store). Sedan rengör jag även ansiktet innan smink! Det är även bra att använda en scrub i ansiktet ibland. Åhlens har bra grejer.

några boktips/filmtips för en regning dag?
Twilight och gossip girl böckerna! I filmväg, se en triologi som sagan om ringen, pirates of the caribbean, shrek filmerna eller något. Eller varför inte några Harry potter filmer? Fast jag antar att du menade sånt du inte sett, så då får jag tipsa om Tristan & Isolde, Hur man förlorar en kille på 10 dagar och Austraila!

hejj Fanny!
du har en jätte fin blogg 🙂
känner du någon från sthlm?
ja jag har släkt och vänner till familjen där 🙂

varför hade du en blöja på en bild ?
fin blogg 🙂
Haha för att jag är allmänt barnslig och fick för mig att sätta på den när jag hittade den 😉

ska inte dina föräldrar sälja blomsterriket? ska dom jobba där? hur blir allt med det?
Nej dom ska ha kvar det och mamma ska jobba där två dagar i veckan, annars sköter mina fastrar det 🙂

hur mycket självförtroende har du på skala 1-10?

9! Jag har väldigt bra självförtroende men alla har dagar när man bara vill dö och känner sig sämst 😉 (pms)

har du några komplex? isåfall vad?
Japp! Mina lår, fingrar, min hy och min näsa. Men ingen är perfekt 😉

är du nöjd med dig själv?

Ja det är jag! 🙂

får du mer eller mindre än 1000 kr i månadspeng?
😀
Mer.. 😉

vart är du nu?

Göteborg!

har du någon "sommarstuga"?

japp, här i göteborgsskärgård på en ö som heter Brunskär 🙂

använder du sololja?

Nej det förstör huden!

favorit mat?

Hm, Tacos eller pankakor!

bloggar du läser?
Shit många men det varierar hela tiden. Just nu Blondinbellas, kenzas, kissie, dessie, paulina och stina-lee!

den du gillar mest?
nu blir det en massa frågor men gillar verkligen din blogg! 🙂
Ja just nu får det bli Paulina och Dessies med deras låååånga inlägg där dem skriver massa dumt om varann 😀 hahahah! (skadeglädje

Har du träffat nya människor/vänner i stockholm?

Nej,

Är du nervös inför att börja i den nya skolan där du inte känner någon?

Faktiskt inte speciellt, alla är ju nya 🙂

Trivs du bättre i stockholm än vad du gjorde i falun?

Jag bodde i Falun i 15 år och har bott i sthlm 3 dagar så kan inte säga så mycket om det 😉

Vad betyder dem röda och blåa "sträcken" på statistiken på blogg.se? Vad betyder vad?
Dem blåa är hur många läsare man har haft ungefär och de oranga är hur många gånger sidan har öppnats. Om vi säger såhär, du går in på min blogg 5 gånge
r en dag. Då får jag 1 på det blåa och 5 på det oranga 😉

går det mycket skitsnack kring dej och din blogg?

Jag vet inte om det är så mycket om mig längre, inte hört på länge iaf. Men om bloggen, ja. Men jag lovar att berätta när jag börjar bry mig 😉 Jag tycker om att ha min blogg och det står jag för, så får andra tycka vad dem vill! 🙂

brukar folk gå fram till dej och hälsa på dej efter att dom läst din blogg?
Ja! Superkul! 🙂

är du nöjd med dej själv?
Ja! 🙂

tycker du att falun är en stad där rykten spirds snabbt och man pratar bara en massa skit?
Japp, därför jag ville flytta 😉


Är Calle din pojkvän? Om inte, varför kallar du han din älskling?
Nej han är inte min pojkvän. Men vi har alltid kallat varandra "älskling", så bara är det! 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!