Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Garderobsproblem


Ehh, knappast? Hur fasiken ska dehär gå in? Det är ju som att försöka klämma in mig i en syltburk! Men förra året var det inga större problem… känner att mitt klädbehov har ökat det senaste året! För vem behöver liksom exakt 52 tröjor för ungefär kanske en veckas tid..? Fanny….

update:

Jo men sedär det gick ju! Inte smärtfritt dock, hehe. Jag tror inte att jag riktigt insett hur sjukt mycket kläder jag har innan flytten nu. Jag menar, det här är bara mina utvalda sommarkläder? Har 5 kartonger till som väntar på mig hemma i Norrviken.. Alltså, jag kan verkligen inte låta bli! Det luktar beroende…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind