Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Packa upp packa upp packa upp

Godmorgon!

Nu är det sista dagen här på ett tag, för jag åker ju till västkusten ikväll. Det ska faktiskt bli skönt att baraa vara där och slappna av, sola osv. Inte behöva oroa sig för ouppackade lådor och att bära grejer för ett tag. Plus att jag läste i tidningen nyss att värmen och vädret ska hålla i sig jättelänge! Underbart om det stämmer säger jag bara.

Gud va jag blev shoppingsugen! Känns som att jag inte shoppat ordentligt på hur länge som helst. Jag ska ju få mina betygspengar nu så egentligen borde jag väl springa runt i affärer och vara helt galen men på något sätt blir jag mycket mer försiktig när jag har mycket pengar.. haha. Ja shorts, jeans, skor mf grejer ska ju köpas hur som helst så! Jag får väl dra in till Göteborg någon dag i veckan 🙂 får se om Matilda vill hänga med.

Men nej nu ska jag packa upp porslin… puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind