Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Toppendag med älskling

Idag har vart en lång, varm och rolig dag! Det började med att jag satte mig på ett tåg till Norrköping imorse. Jag anlände klockan 10 och då kom Calle och mötte mig och sedan tog vi bussen till Kolmården! Haha ja, typiskt oss. Där spenderade vi sedan många roliga timmar och hann med en hel del. Jag lyckades tillexempel imitera ett får lite för högt och drog till mig lite för mycket uppmärksamhet! Haha, åter igen typiskt mig. Sedan när det stängde så tog vi bussen tillbaka då jag förövrigt somnade på älskling. Stackarn, haha. Sedan var det meningen att vi skulle bada men jag var rädd att missa tåget tillbaka hem så istället tog vi våra handdukar och la oss i en park den 1,5 timmen som var kvar! Mysmys. Sedan blev det dags för mig att komma hem. Det gick otroligt smidigt och pendeln till Norrviken kom precis lagom med när tåget från Norrköping anlände. När vi började åka in i Stockholm hände någonting konstigt. Jag kände mig hemma! Den där känslan av trygghet när man vet att "här har jag koll på läget" och så. Det var en fruktansvärt skön känsla och den fick mig att förstå att det här kommer att bli super!

Men jag vill tacka älskling för en toppen dag och säga förlåt för alla gånger jag var nära på att ha sönder dig, allt vatten jag kastade på dig och allt dumt jag sa och sedan skrattade åt 😀 haha. Här kommer en del av bilderna!


Kissemissen!


Poseeeeeee


Smile


Happy Fanny, Happy Elefant


<3


Timon!


Jag ville gosa med zebran, men zebran ville inte gosa med mig 🙁


haha nice bild. Här äter jag "som en bäbis" och med det menas att jag plockar ut paprikan ;D


Delfiner


(:


Yes, my new best friend. Äntligen någon som lyssnar på mig!


Han fick ett får han!


Mys


Sova


Sedan blev det hemgång!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • haha känns lite häftigt att ja läser din blogg som bor i norrköping 🙂 men är din kille härifrån?

    jonna 2009-06-26 11:38:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind