Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Övertrött liten Fanny

Hej

Vad gör jag fortfarande uppe? Tänkte lägga mig för tre timmar sedan men allt verkade ta längre tid än väntat. Jag är så jäkla trött så det är sjukt. På 40 timmar har jag sovit tre, och det klarar inte mitt huvud av. Jag har iallafall fått av mig alls smink och är redo för att sova, tack gud. Har börjat känna mig så fruktansvärt ofräsh med smink. Haha, om någon hade visat dedär för mig för ett år sedan skulle jag tro att någon drev men jag trivs verkligen mycket bättre utan massa kladd i ansiktet.

Nej nu kan jag verkligen inte hålla ögonen öppna längre, vi hörs imorgonbitti! Puss


Jag nu. Osminkad, lycklig och helt övertrött.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • "liten fanny" haha du är inte speciellt liten :p

    2009-06-26 19:16:46
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind