Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så otroligt lycklig!

Hej på er och herregud vad jag är lycklig!

Allt är bra och jag är så sjukt glad! Jag svär på att även om jag är så trött så jag skulle kunna svimma här och nu så riktigt lyser det glädje om mig. Det är sommarlov, jag har hela underbara sommaren framför mig, jag bokstavligen älskar det här huset, jag hade en underbar dag med älskling, jag har choklad, det har börjat byggas på mitt dressingroom, det är superväder, min säng är skönast i världen, jag har världens bästa familj, jag har fått flytta och helt börja om från början och jag tror verkligen att allt här kommer bli toppen. Jag blir så sjukt glad av att bara tänka på att jag bor här nu! Nu är det här mitt "hemma". Jag kommer aldrig komma tillbaka till mitt gamla hus i falun. Visst blev jag lite ledsen igår när jag stängde dörren till mitt rum för sista gången, jag har så sjukt mycket minnen i det rummet, men jag släppte det så fort jag kom hit. Det är ett helt underbart hus och en supermysig stad. Och tänk bara på hur mycket fler möjligheter det finns!

Ahhhhhh, var bara tvungen att srkiva av mig. Nu ska jag gå och hoppa runt och le tills kinderna värker! Hörs snart!


Och så sjunger vi: Stockholm i mitt hjääääääääärtaaaaa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind