Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Natti från Norrviken, nya hemma

Hej på er!

Jag ska upp om typ 4,5 timme så jag borde verkligen inte ligga här och skriva nu. Utan jag borde sova för fulla muggar. Imorgon ska jag åka till älskling och tåget går halv 9 och jag måste åka halv 8 här ifrån Norrviken (ska alltid vara på den säkra sidan) haha. Jag kommer nog dö eller liknande. Ska ta mig helt själv till Norrköping! Jag svär på att jag kommer hoppa på fel tåg eller missa det eller nåt. Hehe, nej men det får lösa sig. Kan däremot inte ta med datorn. Eller kan och kan, jag vill inte, haha. Så imorgon får ni klara er utan mig! Men så länge jag inte försover mig så skriver jag ett inlägg på morgonen 🙂 Men nu lär jag sova! Puss!


japp här ska jag sova inatt i mitt tillfälliga rum som jag har medans dem håller på att måla mitt och bygger mitt dressingroom! Ja, det är faktiskt min säng fast utan sängram, ben och mindre täcken och kuddar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind