Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Flyttpackning

Hej och godmorgon!

Här sitter jag och läser bloggar vilket jag inte gjort på hur länge som helst så det känns som att jag inte hängt med någonstans alls, haha. Iallafall, det var helt underbart att få sova i min säng igen! Ingenting slår den. Även om den på brunskär är större och faktiskt också är min så är den inte i närheten av min här hemma. Att bara sjunka ner i "bubbelmadrassen" med duntäcke och dunkuddar! Mm, mys! Ja jag somnade iallafall tillslut och vaknade imorse av att någon ringde. Dessvärre fick jag för mig att det var väckarklockan och svarade inte. haha, synd.

Japp, nu är det iallafall frukost och packningsdags! Ska först sätta mig ute på altanen i solen och äta lite  och sedan sätta fart.

Vad ska jag börja med? Böcker? Kläder? Filmer? Smycken? Foton? Suck…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind