Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sommarkänslor!

Hellu

Jag vet att förlåt börjar bli uttjatat men ärligt talat så är att sätta mig vid datorn och blogga det sista jag får för mig att göra när solen strålar, luften värmer och sommaren har kommit här ute. Det har vart en helt underbar dag i solen och jag har fått hur mycket färg som helst i framförallt ansiktet! Nu kan jag snart lägga undan min foundation för sommaren 🙂 Ja, helt underbart som sagt har det vart! Vi har solat, lyssnar på musik, pratat, vart i lekparken, åkt båt, jag har försökt lära alla yoga i solen, ätit god mat osv. Men nu gav vi upp då solen slutade värma sådär fruktansvärt och det började bli prat om middag.

Hur har ert väder vart idag? För jag såg att det bara var blått precis längst med kusten här. Det är det jag älskar med skärgårn, nästan alltid fint väder! Underbart. Ljudet av måsarna, solen som värmer, lukten av saltvatten.. mm, idag fick jag verkligen dem första riktiga sommarkänslorna!

Nu på kvällen ska vi bara ta det lungt. Det är vår sista kväll här då vi åker till Falun för att flytta imorgon. Vi ska nog äta middag, kanske ett kvällsdopp, spela spel, kika på lite film och käka godis och sånt 🙂 Gud vad jag älskar det här stället när det är fint väder alltså! Det finns inget som slår det! Men när det är dåligt väder finns det faktiskt nästan inget värre ställe ärligt talat.. jaja, nu ska ni få lite blder från idag och sen ska jag äta lasange med resten!

Puss sötnosar! 🙂

Väldigt glad och lycklig Fanny har jag att bjuda på idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand