Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En helt vanlig midsommar

Hej!

Jag är ledsen om jag inte skriver men både datorn och internet vill inte riktigt som jag vill, plus att det inte händer speciellt mycket att skriva om. Det har vart en vanlig midsommar med mat, lekar, dans runt midsommarstången osv. Nu ska jag upp och äta jordgubbar med grädde och sedan blir det vanlig dans och Twilight senare!

Det är lite kul att jag är absolut äldst av "barnen" men även absolut omognast 😉 hahhaa. Mina fantasier kan ta mig till fantastiska ställen… och ett par som gör att alla andra tappar matlusten 😀 hahahha

Nej jag lär sätta fart nu men här kommer lite bilder iallafall 🙂Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind