Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Klassfest

Hellu!

Nu är jag hemma igen och jag måste ta alvedon fort för nu börjar halsontgrejerna komma tillbaka. Jag har iallafall flängt runt ikväll och sagt hejdå på olika håll. Framförallt till klassen men hann även men Dan och Jimmy. Det är ganska stört att säga hejdå till sitt liv. Jag kan inte riktigt förstå att jag ska flytta ifrån allt. Så idag blev det väldigt mycket kramar och även en stor gruppkram! Men jag kan inte riktigt fatta. Jag har inte ens börjat packa mitt rum än i protest. För när jag gör det vet jag att allt är på riktigt. Det är inte det att jag inte vill flytta till Stockholm, jag vet bara inte om jag är redo att lämna allt här riktigt än. Nu borde jag lägga mig för imorgonbitti ska jag packa massa och duscha osv. Ja, jag åker till Göteborg imorgon för den som missat det, haha. Så nu ska jag gå och ta mig en alvedon och en macka, så hörs vi imorgon gott folk, då är det torsdag!


Japp, jag gjorde några tappra försök till att förstå mig på amerikansk fotboll.


Men kom fram till att jag var bättre på att posa till det!


"Sista bloggbilden"


Men niceface Fanny


Glad tjej

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind