Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på frågorna del 3

hej fanny! du har ju en sån mini-pc, right? men har du bara en sån eller sitter du på en vanlig hemma? jag funderar på å köpa en sån, men är det inte lite jobbigt att den är så liten? ska jag köpa en ? för det mysigaste som finns tycker jag är att ligga i sängen med en varm dator i knät 😉 supersnällt om d svarar! ha det bäst! kram
Tar med den här frågan här när jag ändå är igång! Mja, jag sitter på en stationär hemma. "Lilldatorn" har ju nästan inget minne alls och som sagt så är det lite jobbigt när den är så liten. Jag använder den när jag pluggar och ska iväg för då är den jätte smidig eftersom att den är så liten. Som i sommar tex kommer jag få använda den hela tiden eftersom att vi inte har någon annan datorn i skärgårn och vår vanliga bärbara har blivit stulen. Skulle anta att jag kommer bli galen först men jag vänjer mig säkert 🙂


har en läsare någonsin kommit fram och hälsat på dig och sagt att den läser din blogg eller nåt?
Ja flera gånger! Jag tycker att det är hur kul som helst 🙂


varför har du shorts när det regnar vill du visa dina sexiga ben? ;);););)
Jag antar att du syftar på igår och lördags och det var för att jag var mitt uppe i mitt "trotsa-gud-projekt". Han vill att jag ska ha långbyxor så han ger mig dåligt väder men då trotsar jag honom och har shorts ändå och ni ser ju, vädret blev bra! =D haha

vad hände med blusfanny, går du till baggey nu?:S

Baggey vet jag inte, haha. Men har helt ändrat stil, men det ser jag som en positiv sak! 🙂

Hur många hopp kan du göra på¨din studsmatta utan att bli trött ca..?

No idea!

Vart var du när du fick din första burre?

Jag totalvägrar att prata ert språk 🙂

Du säger alltid att man inte ska tro på saker man hör om dig dvs. rykten. Men hur mycket lyssnar inte du själv på skitsnack? ;D
Inte speciellt mycket alls.


äger dina föräldrar blomsterrike+

ska de sälja de?

Yes dom äger det och nej, dom ska inte sälja 🙂

varför ska ni flytta? :****
Pappa fick jobb, Jonatan ville flytta, jag behövde börja om från början och mamma hänger på 😉 haha


när du fixade naglarna på kupolen, behövde man best’lla tid innan då? och var på kupolen ligger det? 🙂
Nej jag bara kom och det ligger precis vid blomsterriket där i en av ingångarna. Där Kajsa Varg låg förut för er som minns det, haha.


va tkr du om tilde ekebjär?
Förut tyckte jag inte om henne. Tyckte hon var på tok för sminkad och hade för stort hår men som jag skrev tidigare, alla släpper dedär rätt fort. Jag känner henne inte men hon verkar trevlig 🙂

och va tkr du om blattekillar? 🙂
vad tycker jag om svenska killar? Jag ser dem som precis alla andra killar.


Hej. Jag läste inlägget om "att vara en bra förebild"
Jag tycker du har en bra blogg och skulle gissa på att dina läsare har en mariotet av 14-15 åringar. Undrar därför om du tycker att en bra förebild ska dricka alkohol trots din unga ålder och publicera bilderna då detta sker?
Nej självklart ska man inte, och det skrev jag också. Men jag tänker inte ändra på vem jag är pga bloggen. Men jag kan däremot sluta lägga upp "festbilder" om ni vill. Vill ni det? För då lyssnar jag självklart.


vem är den här vännen som ingen vet om?
Antar att du syftar på Calle. Han är en av mina närmaste vänner men anledningen till att nästan ingen vet om honom är att han inte bor här 😉


Tycker du själv att du är söt?
Ja självklart! Annars kommer man inte långt. Självförtroende!


Vad tycker du om falun?
Jag både hatar och älskar falun. Jag hatar den pga att alla snackar så mycket skit och alla vet vilka alla vet, men det är ändå rätt kul att man alltid springer in i folk.


Tycker du om att åka karuseller?
Ja! Längtar till liseberg!


Är du pappa eller mamma gris?
Båda, men det får nog bli pappagris.


Vad har du för betyg?
10 mvg, 6 vg och 1 g.


Vad heter du i mellannamn?
Frida Margareta


Är huset ni ska flytta till i sthlm större än de ni har nu?
Nepp 🙂


Vad heter din ABSOLUT bästavän som du kan lita på?
Anna Berggren


Brukar du och din bror bråka?
Nej nästan aldrig 🙂


Skulle du tänka dig att gå med pyamas till din nya skola förstadagen?
Tack 🙂 <3
( jag älskar din blogg) 😀
Haha mja, i nya skolan? Klart jag skulle kunna men tror inte jag hade vart så glad över det 😉 haha


tror du att du kommer bli större som bloggare, typ lika känd som b-bella och dom dära? eller tror du att du kommer stanna på samma nivå som nu?
Ingen aning faktiskt! Är min blogg tillräckligt bra blir den ju större, annars stannar jag här och då är den inte tillräckligt 🙂 så är det bara!

tror du att du förlorar läsare nu när du flyttar från falun, eller tror du kanske tvärtom
Ärligt talat så tror jag tvärtom, den kommer bli mycket intressantare! Plus att ni hemma i falun kan följa mig 😉

känner du redan någon kompis i sthlm eller kommer du få lov att börja om heelt från början?
Helt från början! Läskigt

hörde lite dåliga rykten om eran "klassfest" i fredags, vad hände egentligen?
Vi hade supertrevligt! Men sedan så blev det lite missförstånd men det håller jag och min klass för oss själva!


va hände exakt mellan dig och danni?
varför bråka ni, ni va ju bästa kompisar?
Oj, hm. Okej kortfattat. Vi började plötsligt bråka ganska mycket, som en gång över att jag kramade Cajsa och då tyckte hon att det var taskigt emot henne eftersom att hon inte gillade Cajsa. Och tillslut tog jag det inte, dehär var på falukalaset förra året. Så vi delade på oss och var med andra istället för med varann som planerat. Sedan blev vi sams igen osv. Men jag tyckte inte heller om hennes sätt att behandla sin pojkvän och då jag var kompis med honom så pratade jag ofta med honom när han mådde dåligt och försvarade honom när jag tyckte att hon hade fel. Sedan hade jag lovat att ringa honom en gång och när jag gjorde det svarade hon och sa att jag förstörde mellan dem och så började vi bråka. Jag fortsatte prata med hennes pojkvän och när det hon gjorde emot honom bara blev värre så ville jag inte ha henne tillbaka som vän och hon var nog väldigt sur på mig pga hennes pojkvän, cajsa osv också så hon kände likadant och sedan har vi aldrig pratat igen bara. Ja, och det var en kort version! Haha. Men jag har verkligen lagt dedär bakom mig nu. Det skulle bara vara töntigt att fortfarande tycka illa om henne och säga att man "hatar henne". Vi hade trots allt en sjukt kul tid ihop!


hur kom det sig att du övergick från fjortiskladd i ansiktet till naturlig skönhet? var det för att du och danielle slutade vara vänner eller att du insåg att du helt enkelt sminkade dig för mycket (inget illa menat med att du sminkade dig waaay to much, men det var ju.. ja. lite mycket om man säger så)
älskar din blogg föressten!
Både och! Det var en dålig period och det handlade mycket om osäkerhet. Sedan när vi sl
utade umgås så såg jag ju hur illa det såg ut och slutade bara. Jag tror att alla "översminkade" inser det tillslut.

Det går rykten om att du har haft sex med berat! är det sant?
Var det så han hette? Jaha 🙂


varför är du så ful?
Antar att jag blev född såhär 🙂

Vem i din gamla söb-klass skulle du ha velat lära känna mer? 😛
Tycker att jag känner alla väldigt bra! Förutom en liten grupp som jag kännt förut och ärligt talat inte vill komma i kontakt med igen 😛


Vilket är ditt favorit land?
Thailand, helt klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jaa snälla kan du inte berätta dåliga saker om alla i din gamla söbklass? <3<3<3<3<3

  2009-06-16 19:17:16
  Svara
 • snälla, kan du berätta lite om alla som gick ut nian ( på söb), tex om den ser ovanligtbra ut elr bara snäll. osv
  Tack för svar

  2009-06-16 18:30:23
  Svara
 • berätta en sak om varje person i din gamla klass, söbklassen asså

  2009-06-16 18:27:20
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind