Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Såhär ser jag ut idag:

Nu har jag gjort mig iordning och ska springa ner på stan i förväg för att fixa lite grejer med Pappa så får Dan möta upp mig där sen. Jag behöver så sjukt mycket grejer som jag måste ner och kolla på i veckan.. eller så sparar jag det till göteborg eller stockholm nästa vecka kanske. Ja, jag behöver iallafall ett par till stora shorts då jag bor i dehär, sommarskor och jeans.

Visst är det måndag idag? Jo, alltså egentligen första dagen på sommarlovet då det har vart helg nu. Haha, jag har redan tappat kollen på dagarna, illa… Men just nu vill jag bara att värmen och solen ska komma så det kan bli sommar på riktigt! Dehär liknar mer jullov än sommarlov. Fast jag trippar runt i shorts ändå bara för att! Haha. 

Nej, nu ska jag dra ner på stan men såhär ser jag ut idag:
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • kan ruu svara på frågorna, bebe :)?
  Du har skitfint hår 😉

  L 2009-06-15 19:06:49
  Svara
 • HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA till the comment

  JORRE 2009-06-15 18:19:02
  Svara
 • MEN DU VI SKITER FULLSTÄNDIGT I HUR DU KLÄR DEJIDAG! HIT MED SVAREN TILL FRÅGORNA ISTÄLLET. VARFÖR SKA VI SKRIVA EN MASSA FRÅGOR TILL DIG OM DET TAR ÖVER 100000 ÅR FÖR DIG ATT SVARA PÅ DEM?

  JAAAAAAG 2009-06-15 16:39:15
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind