Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på kommentar om förebilder

Linnea om Kroppen vill inte samarbeta:

Hej Fanny!
Jag har en, eller egentligen flera frågor som jag skulle bli jätteglad om du kunde svara på såhär lite snabbt 😉 Först och främst, tycker jag att du och din blogg är grymma! =D Haha, och sen..
Tycker du att det är viktigt för en bloggare att vara en bra förebild, och anser du dig själv vara en sån?
Fortsätt i samma stil! =)

Hej, och tack så mycket! 🙂 Ja, jag tycker att det är jätte viktigt att vara en bra förebild. Eller, det beror iförsig helt på vilken sorts blogg man har. Har man en blogg som går runt på alla dumma saker man gör kanske det inte är så lätt men för mig är det viktigt. När personer läser om ens liv varje dag så påverkas de på ett eller annat sätt av det. Det är viktigt att vara en bra förebild då så att man inte förvränger andras bilder på vad som är bra eller inte. Det finns ju ofta folk som ser upp till en då och då har man det ansvaret att vara en bra förebild. Men däremot så ska man ju inte förändras för att vara bra, man ska vara precis den man är. Det är med alkohol kommer upp mycket, det är ingen bra grej men jag står ändå för det. För det är bättre än att ljuga om det. Det är svårt när det gäller alkohol, där gäller det att ta ansvar själv. Man måste veta att man kan kontrollera sig själv och vad man gör även om man druckit alkohol. Men det är många som inte kan det och då kan det bli fel när jag tex lägger upp bilder på när jag och mina vänner är i kontakt med det. Jag gör mitt bästa för att vara en bra förebild så ja, jag tycker att det är jätte viktigt. Men det har inte bara med saker man gör att göra utan även hur man skriver och beteer sig. Jag var inne och läste Desiree Nilssons blogg här om dagen och på det sättet hon skriver, det är inte ens på "jag älskar mig själv" nivån utan hon försöker verkligen trycka ner sina läsare och få dem att tycka att dem själva är mycket sämre än henne. Det är helt sjukt hur man kan skriva så. Jag menar, hon är inte alls en speciellt bra förebild men när man skriver så går det för långt. Folk kan klaga på mig för att jag har bra självförtroende men grejen är att jag värderar inte mig själv högre än andra. Bara för att jag säger att jag tycker att jag är bäst så betyder inte det att jag inte tycker att ni är bäst också? Alla är verkligen lika mycket värda. Det är inte bara nåt man säger utan det är verkligen så. Så svar ja, det är viktigt att vara en bra förebild och jag gör mitt bästa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand