Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hörs imorgon!

Nu är jag hemma!

Herregud vilken kväll säger jag bara, men jag älskar verkligen min klass. Kul att man inser det nu när det är över 😉 hahaha. Men det blir fler kvällar. Men för just denhär kvällen måste jag bara tacka Anton och Oscar som var helt underbara ikväll! Det var resten också förstås men ett litet extrapoäng till dem!

Ärligt talat så är jag väldigt trött just nu och vill bara lägga mig, och dessutom så råkade jag glömma min kamera hemma. Trodde jag?! Nu hittade jag ju den i ett fack i väskan! hahahah, suck. Ja, jag har inga bilder iallafall men det var andra som tog så om jag får dem kan jag lägga ut! Det har iallafall vart en otroligt trevlig kväll med sång, skratt, tårar och ärliga människor. På tal om ärligt så tänker jag vara det nu, jag är trött och vill sova. Godnatt Haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind