Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej sommarlov

Hej på er!

Här sitter jag och har just njutit av min första sommarlovsmorgon med mumsig frukost! Inte för att det känns så somrigt ute men man har ändå känslan i magen av att allt ligger framför en. Precis som när man går hem från skolan på fredagen och man vet att något riktigt roligt ska hända i helgen! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men ikväll ska jag iallafall ha myskväll med min bror. Vi ska gå och köpa godis och hyra Kalle och chokladfabriken! 🙂 Men på dagen får vi se, kanske sätter mig och skriver, läser, spelar något spel med någon eller liknande. Hade vädret vart aningen bättre hade jag gått ut och hittat på något men jag vägrar gå ut och bli blöt nú! Skitväder..

Vi hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vad heter falu bloggen ? och vi vill se bilderna från igår.
    bra blogg btw.

    2009-06-13 13:50:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand