Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Underbar kväll

Hej på er sötnosar!

Stort tack för atta supersöta kommentarer! Blev jätte glad när jag kom hem nu i natten med en jäkla värk i fötterna, helt slut i kroppen och svettig. Hujeda mig vad jag och Tina har dansat alltså! Och jag har närmare ett dussin bilder men jag ska inte plåga er med alla, bara många 😉 haha. Men allt det får bli imorrn, då jag även lägger upp mer bilder på hur jag såg ut och beskrivning av kvällen för jag ska sjunga imorgon på lilla avslutningen och jag känner inte för att ställa mig där inför hela skolan helt död och somna om jag ska vara ärlig! Är dessvärre rädd att jag skrikit bort min röst ikväll men det får helt enkelt funka!

Men tack för en underbar kväll alla som närvarade, allt var verkligen helt perfekt och nu insåg jag hur mycket jag kommer sakna allt och alla här. Ni är underbara!

Godnatt på er! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Din blogg har blivit min favoritblogg! Alltid den blogg jag kollar på först! Jätte härlig, ser fram emot många bilder! =)

  2009-06-11 10:10:18
  Svara
 • Tro de eller ej men fannystaaf.se har gått och blivit min favorit blogg!
  riktigt fin är den&du med såklart
  kram 🙂

  C 2009-06-11 08:19:25
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind