Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Slut på denna dag

Hej!

Förlåt att jag försvann men Cajsa ringde och ville gå ut på en promenad och jag behövde ändå posta ett brev så vi drog ner runt stan en snabbis! Mysigt. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, måste upp tidigt imorgon om jag ska hinna med mitt planerade hår! Fast det skulle ju iförsig vara lite kul om jag kom försent, en sista gång liksom.. haha. Nej men då missar jag ju min sista avslutning och i värsta fall mitt betyg!

Vi får se om vi hörs imorgon bitti hörrni, det beror helt på hur tidigt jag vaknar. Och herrejises vad många läsare ni blir, det ökar igen! Var ju bara några veckor sedan det ökade massvis. Skoj skoj! Vi hörs imorgon! Godnatt


stupid, stupid girl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind