Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Avklarat

Hej!

Nu är jag tillbaka efter timmar på stan. Bytte tröjan, köpte smycken i över en timme och jag trodde seriöst att Cajsa skulle nita till mig tillslut, och fick information om kameran. Det kommer kosta mellan 600-800 att laga den! Ursäkta men, idiot som förstörde den! Varför ska jag betala för att jag är så snäll och lånar ut saker och ting? Ibland blir jag sur alltså, haha. Iallafall, det ska dessutom ta tre veckor och jag kan inte vara utan den där kameran så jag får tejpa den nu över sommaren då jag kommer behöva den och så får jag lämna in den i höst istället.

Så, vad ska Fanny Staaf göra mer idag? Jag är faktiskt trött, stan och sjuka tar på mina krafter. Så jag ska nog sätta mig ute på altanen och läsa, mitt samvete klarar inte av tv när solen skiner så det får vänta tills senare. Längtar även efter lasangen jag ska få idag men det lär ju ta några timmar till men ändå!


Min lunch! mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand