Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Trasig kamera & dålig tidsuppfattning

Shit, jag glömde helt bort er! Satt i soffan och åt, kollade på oc, min familj kom hem och sen har jag och mamma setat i soffan och pratat i 2 timmar! Jag har verkligen världens bästa mamma! Iallafall, och sen drog klockan bara iväg! Trodde att den var 10 när jag stängde av tv’n nu men den var tydligen 1?! Ja, jag blir iallafall hemma idag och missar klassresan till skogen, hah. Från början skulle jag ner till sthlm men nu har min feber bara flugit på mig över dagen så nu är jag för sjuk för att göra något av det, dessvärre. Så jag får helt enkelt snällt stanna hemma imorgon.

Nu har jag väntat i 13 timmar på Cajsas bilder, så jag tror att jag ger upp och lägger upp mina bilder sålänge. På tal om bilder hade någon idiot sönder min kamera igår. Min älskade lilla rosa sötnos, så jag får ta ner den till stan och se om dem kan fixa den. Annars får jag agera själv med tejp! Haha. Nej nu vill jag faktiskt sova, men ni får lite bilder snart 🙂

puss och godnatt!


Världens bästa mamma <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind