Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I'm sorry

Hej!

Förlåt att jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera men jag ligger här hemma och kollar på tv, städar och äter. Vad ska man skriva om liksom..? Haha. Tar gärna emot önskemål igen utifall någon har ett förslag. Helst inget om innehåller smink för det är så långt bort från min värld som man kan komma just nu. Jag är iallafall glad att jag kom ut idag, det gjorde mycket!

Imorgon måste jag ner på stan, jag ska köpa "finare" smycken på guldfynd till avslutningsmiddagen. Fick ett presentkort där på 2000 av farmor på min konfirmation för ett år sedan som jag inte använt än och nu tycker jag att det blev passande! 🙂

Nu har jag kollat klart på 4e säsongen av OC. Vad ska jag börja med nu då? Desperate housewifes var länge sedan, måste även fixa ett par nya boxar tills i sommar! En tradition jag, Jonatan och mina kusiner Elias och Matilda har! Vi kikar på någon serie ett par avsnitt varje kväll när vi är ute i skärgården på sommrarna. Så det ska väl väljas också! Åh, sommar <3


Förra sommaren, en av alla stekdagar med kusinerna på Brunskär! 🙂


"Danstävling", och som vanligt så ägde jag och Matilda alla. Tror dehär var efter grillfesten 2007!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • kan inte du förklara i nå inlägg hur man disignar sin egna blogg? har sett olika tipps men inte förstått mej på dem…

    2009-06-08 21:50:10
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind