Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Slappa, underbara morgon

Heeej!

Nu är jag tillbaka. Steg upp ur sängen för tre timmar sen men sen dess har jag städat lite då det såg förjävligt ut vilket det oftast gör när städningen är upp till mig, och så har Cajsa och Therese åkt hem. Jag har inhandlat godis och nya Vecko Revyn så ska nog snart sätta mig med den, frukost och en film i soffan och bara slappa. Det är det söndagar är till för, speciellt när det snart är sommarlov, man är ensam hemma och inte har några läxor eller något att göra! Underbart. Ni ska även få en del bilder från igår som utlovat, men jag ska vänta tills jag får Cajsas bilder också så ni får helt enkelt stå ut tills hon skickar dem 😉

Jag hade iallafall hur kul som helst igår! Det är det jag älskar med falukalaset, det är liksom lite random allting, haha. Man hamnar med lite olika personer här och där och folk man känner är överallt. Många klagade på att det var kallt men jag hade iallafall en grym kväll! 🙂 Men nej, soffan ropar! Puss på er!

Så ska jag säga förlåt till två jätte söta tjejer också! ;D jag kom ihåg! haha


Idag ska min hy få vila från smink!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Haha härligt att du kom ihåg! 😀
  Och som Johanna sa, Du är söt 🙂

  DennisFlikkas Kompis :) 2009-06-07 21:32:57
  Svara
 • Du kom ihåg ^^ haha :))
  Du är söt 🙂

  DennisFlikka (A) 2009-06-07 18:40:29
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind