Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I brist på rubrikfantasi

Hej på er!

Förlåt om jag är tyst men jag ligger i soffan och bara är! Så sjukt skönt men det ger inte så mycket att skriva om i bloggen. Ni ska ju få bilderna som utlovat men Cajsa hade lovat att skicka dem för flera timmar sedan och jag har inte fått dem än och hon har ingen mobil så vi får helt enkelt vänta. Både ni och jag! Eller jag och ni kanske man säger? Haha, ja shit the same. Vi vet redan att jag inte är felfri i svenska språket! Har fått höra många gånger att jag pratar fjortisspråk då jag pratar fruktansvärt fort i verkligheten, så det kanske är där jag missar stavningen också… eller? hahah jaja

Jag ska gå ner i köket och laga lite lunch/middag nu. Hm, vad ska man kalla det för då? Ja, heter det brunch så får det helt enkelt heta lunner! Sådärja, nu har vi invigt det ordet är i världen också. Japp, köttbullar och makaroner ska jag laga eftersom att det inte riktigt blev av igår som planerat och maten måste ju ätas upp! Så ja, det ska jag gå och göra nu. Vi hörs snart!

Frukostmys!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • haha härlig kommentar x) tjejen med hål i byxorna är?
  hade du trevligt igår? 🙂 kram

  julhia 2009-06-07 18:56:36 http://juulez.blogg.se/
  Svara
 • När kommer bilderna på hon den där tjejen med hål i byxorna och dig när ni stå rå shakar uppe i erat vardagsrum?;D

  2009-06-07 18:24:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind