Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min kväll

Hej!

Nu har jag varit tyst ovanligt länge, men jag kom hem runt tre i natt med Cajsa och då la vi oss direkt och nu på morgonen har vi ätit frukost och kollat på Helens små underverk. Det var länge sen! Nu håller Cajsa på och sminka sig för hon ska ner på stan, stackarn. Haha. Själv ska jag sitta här ensam, min familj åker till Stockholm över natten så jag blir ensam hemma här. Iallafall, igår var det kul. Fast Cajsa drog hem efter typ 10 minuter så jag var med Nick och Christian ett tag och sedan skulle jag iväg med Tina och Sara men så försvann dem för att tigga pengar och där stod jag. Så jag skaffade mig lite nya vänner! Ett par jätte snälla killar som gick med mig så att jag inte blev bortrövad! hahaha. En av dem var läskigt lik mig till sättet, lika självgod, pratglad och öppen! Hahaha. Ja, iallafall. Sen försvann Tina så 1,5 timme gick åt till att leta efter henne och sen kom Cajsa ner igen, Nick följde oss hem och sen la vi oss som sagt! Haha. Ja det var lite stört allting, men det är ju ikväll det händer hörrni! 😉 Ser även ut att bli bättre väder. Bra, då ses vi ikväll säger vi!

Tror jag fick runt 3 bilder eller nåt igår så jag ska väl lägga in dem så att ni har något fint att titta på och så hörs vi snart med annat! 🙂 puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind