Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gonna touch you right now

Tjena mittbena!

Här har ni Fanny Staaf, riktigt utvilad! Sovit 12 långa timmar inatt, underbart. Det behövdes kan jag säga för huvudet känns faktiskt bättre! Skönt att det börjar gå över. Ja, för er som missat det så har jag ju studiedag idag och det är därför jag vaknar nu. Så nu ska jag gå ner och käka lite frukost, sedan duscha och göra mig i ordning och sen ska jag ner på stan och köpa skor till avslutningsmiddagen och en klänning till skolavslutningen! Superkul. Men mitt mirakel skedde ju dessvärre inte som ni ser, för himlen är alldeles grå istället för blå. Jaja, I think I can take it! Nu ska jag sätta fart, pusss


Godmorgon Fanny?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind