Cause day 'N' night

Hej på er!

Nu har jag väntat på Cajsa i sisådär 205049 år men hon lär väl komma snart antar jag. Ibland verkligen hatar jag att jag inte har något tålamod, som nu t ex, så dampar jag snart ur totalt! Hahaha. Men men, det är ju en dag imorgon också. Och då kommer förhoppningsvis Tuttjesper hit! Jag håller mina tummar så hårt som det bara går 😉

Ja, iallafall. Imorgon är det lördag, söndag, och sedan börjar absolut sista veckan i skolan. Sista veckan på söb! Och veckan efter det flyttar jag. 2 veckor kvar i Falun! Är det inte helt sjukt? Efter 15 år så är det bara 2 veckor kvar. Ja, för jag är faktiskt född i Stockholm men vi flyttade hit precis efter att jag fyllt 1 år. Ja, som ni kanske märker så försöker jag utveckla det här inlägget fruktansvärt mycket för att hålla mig sysselsatt. 6 minuter tills hon borde ringa.

Så, vad ska jag berätta om nu då? Det är Falukalas här i falustad och det brukar väl vara rätt nice men i år så regnar det ju och är kallt så vi får se hur det blir. Lär väl leta rätt på Nick och få lite flashbacks eller liknande, haha. Förra året började jag och en dåvarande kompis bråka om att jag kramade min älskade Cajsa, så det är lite komiskt att jag ska ner med henne i år. Allt förändras så fruktansvärt mycket! Men jag är glad att jag har min älsklings Cajs efter allt vi gått igenom. Och idag fick vi supernyheter om henne som fick oss båda att hoppa högt och skrika av lycka och kramas, så det ska vi fira den här helgen! 4 minuter.. Hon ringde!

Men nu lägger jag mig och gör situps till hon kommer! Vi hörs inatt eller imorgonbitti, love ya!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!