Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Önskemål 2 – Hjärnskakningen

Anonym om 4 Juni 2009:

jag vill läsa om hur det gick till exakt när du fick hjärnskakning!

Haha jo jag antog att jag skulle behöva dra den här historien. Haha, jag kan ju börja med att jag är född såhär. Jag lyckas med alls som ingen annan lyckas med. Ja, det var iallafall såhär. Simon följde mig hem efter Seaside och så stod vi på en väg och pratade. När jag skulle säga hejdå och gå in så kramade jag honom och då kommer det en bil emot oss så han backar, snubblar på en kant, trillar ner i backen och eftersom att han kramar mig så flyger jag ju självklart ner i backen jag med, och slår i hela vänster sida av huvudet med tining och allt rätt i en slags kullersten som kändes betydligt mycket större än jag nu i efterhand såg att den var! Sedan snurrade allt och var suddigt i några minuter innan jag vinglade hem och la mig och somnade. Morgonen efter kunde jag knappt stå upp pga huvudverken och jag mådde så illa så att spyorna kom upp gång på gång. Ibland blev allt helt svart och jag var fruktansvärt trött fast jag hade sovit hur länge som helst. Sedan var det en hjärnskakning. Den ni! 😉 Hahaha.

Stenarna kanske ser helt platta och oskyldiga ut i kameran, men dom är ena riktiga monster egentligen! Förstår inte riktigt hur jag lyckades, men det gjorde jag iallafall! Hahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind