Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Önskemål 1

Anonym om 4 Juni 2009:

jag tycker du ska ladda in massa bilder. typ dom som togs när make up store sminkade dig? 😀 sen tycker jag att det skulle vara riktigt kul om du tog några nya bilder med den sminkningen som du hade för ett år sedan ;P skulle vara riktigt kul 🙂

Till önskemål 1, det har kommit många frågor om dem bilderna och jag är ledsen att meddela att dem inte existerar längre. Det var ju Jocke som fotade och sedan blev han aningen sur på mig och vägrade skicka dem och raderade dem 😛 hahhahah. Ja, det var lite tråkigt. Men det ska tas lite nya "seriös" bilder snart som jag kan bjuda på! Men till önskemål 2, klart som fan kan jag det! Jag kan till och med posa som då 😉 Hahaha.

Enjoy 😉


Jag kan till och med fota med den kameran och redigera bilder som jag gjorde då! 😉

FRÅGA: Ser ni vad skillnaderna är från den sminkningen jag har till vardags nu? 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • usch, börja aldrig med så igen :s du är myyyyycket finare nu! kram 🙂

  2009-06-06 09:10:26
  Svara
 • du är finare nu, tro mig

  . 2009-06-05 14:13:38
  Svara
 • du ser ut som tutt tilda på dom där bilderna haha tur att du ändrats!

  haha 2009-06-05 11:32:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind