Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I wanna love ya

Hej!

Gud jag kan inte riktigt släppa Legolas alltså.. haha. Diskuterade just med Jill men den här gången behövde vi inte börja bråka iallafall som bi gjorde om Robert Pattinsson utan hon ville hellre ha Sam men vi ska bo grannar iallafall 🙂 hahaha. Ja, jag ska sätta på en annan film nu, men innan det ska jag tvätta bort dehär extrema mängderna med smink i ansiktet! Jag förstår verkligen inte hur jag har kunnat sminka mig såhär till vardags och haft det hela dagarna! Känner mig ju superäcklig efter bara en liten stund. Eugh. Ja, det här blir iallafall sista inlägget för ikväll för jag vill stänga av datorn nu och hoppas på ett mirakel. Dvs att vakna till solsken imorgon!

Ni är så söta som är så många som läser! 😮 Jag hade ju vant mig med mitt 250-300 men nej, nu blev det ännu fler helt plötsligt! 😮 hahaha. Ja det är iallafall hur kul som helst! Men nej, godnatt på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand