Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Blöt och kall Fanny!

Här har ni mig igen, blöt och kall!

Var ju borta och kollade på Astrid på balen och herrejises va fin hon var! *Stolt kompis* 😉 Gud jag börjar få ångest för vår nästa onsdag, måste fixa skor och klura ut vad jag ska göra av håret. Ja, det löser sig 🙂

Nu blir det iallafall bums tillbaka i myskläderna och så ska jag och mitt nyinköpta naturgodis sätta oss och se klart på filmen. Senare ikväll funderar jag på Mean girls, var så sjukt länge sedan! Mja, vi får se 🙂 Men självklart bloggar jag också! Fortsätt önska vad ni vill läsa om 🙂Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag har lite beslutsångest för att jag ska på min kusins student imorgon. Och jag ska välja mellan 2 outfits! Snälla komentera och hjälp mig på traven 🙂
    KRAM!

    mysan 2009-06-04 21:16:03 http://myisaksson.blogg.se/
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind