Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

4 Juni 2009

Heej!

Nu är allt klart! Har inte ett enda arbete kvar nu. Gjorde musiken och lämnade in bilden idag så nu är det klart! Har inte ens en enda vanlig lektion kvar. Jag har den där känslan av frihet men det är inte ens bara för en vecka eller två som vanligt utan för 3 långa underbara och pluggfria månader! Nu slipper jag vara smart på 3 månader! Herregud vad skönt. Ska bara leva livet, sova och göra precis vad jag känner för. Och det är precis vad jag ska göra nu, något helt onödigt! Utan att få det minsta dåligt samvete. Hm, kanske testa massa roligt smink? Spela något barndataspel eller se på sagan om ringen? Tror att det blir det sista men samvetet tar över i mig så jag ska plocka upp lite i mitt rum först. Det ser ut som helvete rekt utsagt. Men efter det blir det slapp. Sedan ska jag nog iväg till brits och montisoris bal med Cajsen 🙂

Vi hörs senare, vad vill ni läsa om idag? 🙂

Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • bilderna som du tog efter du sminkat dig på make up store vill jag se 😀

  2009-06-04 19:48:33
  Svara
 • Det var längesen med dina härliga webb videos 🙂
  Kanske hur din hjärnskakning gick till lite mer detaljerat.
  kram

  My 2009-06-04 18:57:36
  Svara
 • håller med ovanför:)

  2009-06-04 17:14:29
  Svara
 • jag tycker du ska ladda in massa bilder. typ dom som togs när make up store sminkade dig? 😀 sen tycker jag att det skulle vara riktigt kul om du tog några nya bilder med den sminkningen som du hade för ett år sedan ;P skulle vara riktigt kul 🙂

  2009-06-04 16:08:29
  Svara
 • frågestund!

  Moi 2009-06-04 14:51:55
  Svara
 • jag vill läsa om hur det gick till exakt när du fick hjärnskakning!

  2009-06-04 14:51:01
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand