Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

För sen kväll

Hej på er

Herrejises vad jag är trött, det blev mycket senare än väntat men nu är jag äntligen hemma igen iallafall. Jag ska ju till skolan imorgon för att jag, Jill och Tina måste göra våran musikredovisning. Sedan har jag inga mer arbeten kvar! Känns helt overkligt. Sedan har vi studiedag på fredag så imorgonkväll blir det som en fredagskväll! Vi får se vad jag hittar på då 🙂

Jag vet inte riktigt vad jag gör men ni läsare har bara blivit fler och fler de senaste dagarna. Jag som tycker att jag bloggar tråkigare än någonsin! Men det är ju bara hur kul som helst, så välkomna alla nya 🙂

Nej nu bör jag lägga mig, tidig morgon imorrn. Vi hörs då om jag inte försover mig som vanligt! pusss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind