Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på några kommentarer

du ska inte ta bort några bilder från arkivet då försvinner de från bloggen med så du vet.
🙂

Svar: Jag har inte tagit bort något? 😮 va..? hahhaa

bara så du vet så är det inte madicken som säger så, utan emil.
" nu är det du och jag alfred ".
Svar: Det var inte meningen att säga som någon annan än mig själv 😉


Hur gammal är din brorsa?
95:a


jag tycker du kan berätta mer om den där boken du skriver om högstadiet eller vad det är spännande 🙂

Det var ett svenskaarbete där man skulle skriva massa olika kapitel om tiden i högstadiet osv, men jag struntade i de arbetet då jag inte behövde göra det tyvärr. Kände att jag inte hade tiden att göra den riktigt bra!

jag fick just så sjukt mycket mer respekt för dig…trodde du var en sån där fjortis som måste ha jätte mycket smink (efter vart jag hört) men nu ser jag att det är heeeelt tvärt om. Mogen, rolig, positiv och inte det minsta patetisk! 😀
Haha, tack så mycket! 🙂 Inte för att låta bitchig eller hur det nu kan tolkas men jag hör det rätt ofta av folk som träffar mig i verkligheten 😉 Alla verkar ha någon konstig och negativ bild av mig men det är ju bra att jag kan bevisa motsattsen iallafall 🙂

Gud vad ni har börjat rätta mig! Haha. Det är min blogg, alltså skriver jag precis hur jag vill 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind