Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mindre roligt

Hellu

Nu har jag fått i mig lite medicin så jag känner mig lite bättre. Det här är verkligen inte kul så var rädd om era huvuden hörrni! Idag har jag mest legat ner. Har försökt att både kolla på tv och läsa men tv’n gjorde det bara värre och så fort jag öppnade boken somnade jag, haha. Datorn har gjort mig allmänt snurrig så det är därför jag inte bloggat tidigare men nu har jag några inlägg på G, tror jag? Haha. Nu sitter jag iallafall här och lyssnar på sommarmusik och funderar på att ta ett bad, jag tror att det skulle pigga upp mig. Mamma och Pappa ska ner till Stockholm imorgon och dem tyckte tydligen att det skulle vara bra om jag följde med  så jag inte bara satt hemma ensam men vå får se om mitt huvud tillåter det. Kan vara rätt guppigt att åka bil. Fast iförsig så borde jag vara där när dem börjar bygga på min garderob så. Jaja, jag får se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • lär dig att skilja mellan de och dem!

    2009-06-02 20:12:23
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind