Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Våga vara dig själv

Det blev väldigt mycket liv om bilderna jag la upp på hur jag såg ut förra året och iår och ni tyckte att jag såg bättre ut förra året. Det är jätte snällt att ni tyckte att jag var fin då men jag måste tyvärr säga emot. Jag ser inte bättre ut överhuvudtaget där. Den enda skillnaden är att jag har sjukt mycket mer smink, och det är faktiskt inte snyggt. Det visar bara osäkerhet osv. Jag kan verkligen inte sminka mig sådär mycket längre, jag känner mig så sjukt äcklig då! Med foundation på läpparna och klumpar av solpuder. Nej usch! Jag skäms över den perioden och jag skäms över er när ni påstår att det ser böttre ut. Fast det säger egentligen mer om er än om mig.

Så nu drar jag ett streck och säger sista ordet, det ser inte bättre ut. Bara äckligt, översminkat, osäkert, fjortigt och fake. Nej tack, ingen lyckas sådär. Som jag sagt förut, smink är överskattat. Våga vara dig själv istället! 🙂


Nej tack!


Sådär ja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • tror att du hade valt en bild från förra året när man inte såg hur sminkad du faktiskt var, och en bild från i år där du hade mer smink än du haft på länge! så där av anledningen till att några tyckte du var finare förra året. Det kan ha berott på kläderna också? För i det stora hela är du finare nu, mer naturlig 🙂

    hej 2009-06-02 09:50:09
    Svara
  • håller totalt med. faktiskt helt ärligt finast med så lite smink som möjligt!

    2009-06-01 22:10:22
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind