Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sten + huvud = aj

Hejsan svejsan

Nu sitter jag i skolan, har inte kunnat vara med på någon av de lektionerna vi haft idag än för min huvudskada var tydligen värre än jag trodde. Hjärnskakning. En lätt en tack gud men jag tror att jag ska dö här. Jag mår illa och mitt huvud värker som bara den. Min vanliga tur. Så nu måste jag ta det jättelungt tills det går över så jag får hoppa av kabarén och så blir det inget springande runt eller liknande för mig inte. Det här suger. Stenjäkel som var tvungen att banka på mitt huvud! Så är armen blå och svullen och ena sidan av halsen sträckt på något jäkla sätt också. Är inte livet underbart?

Det värsta är väl att historien om hur det gick till låter lite overklig att den skulle skett utan alkohol men jag hade verkligen inte druckit en enda liten droppe. Jag gick runt med en festis hela kvällen men det vägrar ju folk självklart tro på. Om jag hade trillat och slagit i på en tisdag, jo då hade ju allt självklart varit annorlunda! Skulle bett någon tagit alkoholtest på mig och fotat alltså.. 😉 haha. Jaja.

Jag gjorde nyss mitt sista so-prov och nu kom Adam och sa att det hade blivit jätte bra! Tack gud! En sak mindre. Nu är det musiken och engelskan kvar, och engelskan sker nu, herregud. Vi hörs senare någon gång när mitt huvud tillåter det!

Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind