Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu älskar jag er igen!

Nu älskar jag er igen! Haha, jag var lite småsur på er igår när ni bara kommenterade massa dumt men nu har några söta läsare kompenserat upp det 🙂 Ja, jag mår piss iallafall faktiskt! Mitt huvud gör bajsont och nu har jag alla symptom på den här j*vla skakningen på hjärnan och det är mindre kul.

 • huvudvärk (x)
 • yrsel (x)
 • illamående (x)
 • oförklarlig och stark trötthet (x)
 • Ja, jag somnade sittande i solstolen när jag läste! Haha, det måste sätt kul ut. Vaknade av lukten av mat 😉 Hade inte ätit på ett bra tag då huvudet tar död på mig då utan alvedon så det var mums! Resten av kvällen har jag spenderat med att möblera och rita upp mitt rum och garderob. Kommer bli grymt! Jag längtar verkligen, fast det är ju bara 3 veckor kvar nu faktiskt. Läskigt!

  Nej nu måste jag lägga mig, man ska sova mycket. Så vi får se när jag vaknar imorgon! Puss tills dess <3


  Nu är det du och jag, Madicken! Ska ta och se den här filmen imorgon bara för det 😉

  Kommentera

  Skicka Kommentar
  Sparar din kommentar...
  2kommentarer
  • Sv: haha, jag visste inte att någon av dem sa det 😉 där emot gjorde jag det! 😉

   Fanny 2009-06-02 17:37:35 http://fannystaaf.se
   Svara
  • bara så du vet så är det inte madicken som säger så, utan emil.
   " nu är det du och jag alfred ".

   2009-06-02 16:46:59
   Svara
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind